Verrijk je Dag

Wil jij iedere dag astrologische, numerologische of spirituele inzichten, adviezen, inspiratie en begeleiding ontvangen, eenvoudig op je mobiel?  Zoals de tarot weekkaart, een dagelijkse inspiratie- of orakelkaart, persoonlijke weekendkaarten, tarot maandhoroscopen, belangrijke maanfase info of astrologische ontwikkelingen? Of ondersteunende begeleiding van de Engelen? Gemaakt door internationaal bekend astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis? Dan is ‘Verrijk je Dag’ echt iets voor jou! Lees snel verder….

Herken je dit?

Z

Kun jij wel wat dagelijkse, spirituele ondersteuning gebruiken?

Z

Wil jij dagelijks op de hoogte zijn van belangrijke astrologische ontwikkelingen?

Z

Zou jij regelmatig een persoonlijke, spirituele boodschap willen ontvangen?

Z

Heb je behoefte aan een dagelijks inzichtmoment?

Z

Ben je benieuwd naar de tarot maandvoorspelling voor jouw sterrenbeeld?

Z

Wil je weten hoe de Engelen je op dagelijkse basis kunnen steunen of begeleiden?

Z

Zou je dagelijks, deze rijke, spirituele kennis en wijsheid van astrologe Esther van Heerebeek willen ontvangen, eenvoudig op je mobiel? In de vorm van foto’s, tekst, audio of video?

Verrijk je dag – wat is het precies?

Iedere nieuwe maand kun jij je inschrijven voor het maandprogramma ‘Verrijk je Dag’. Je ontvangt dan iedere dag, een maand lang, minimaal één bericht, persoonlijk van Esther op Telegram, met spirituele inhoud. Dat kan een tarot weekkaart zijn die Esther bespreekt in een geluidsbestand, een video met de tarot maandvoorspelling voor de betreffende maand, een tekst met tips of adviezen bij een belangrijke maanfase, zoals volle of nieuwe maan, een dagkaart of een Engelenmeditatie. Met deze dagelijkse berichten krijg jij iedere dag spirituele inspiratie, persoonlijke boodschappen of astrologische en numerologische achtergrondinformatie, simpel en gemakkelijk op je mobiel!

Verrijk je Dag wordt persoonlijk gemaakt door astrologe Esther van Heerebeek, o.a. de auteur van de Maankalenders, de boeken Tarot, Astrologie en Numerologie voor Beginners en bekend van diverse horoscopen in bladen en online in Nederland en België.

Ook kun je vragen stellen en ervaringen delen in de bijbehorende besloten facebookgroep. Niks moet alles mag! Kies je voor de besloten Facebookgroep, dan sluit je je aan bij een gezellige spirituele community, waarbij de deelnemers allemaal behoefte hebben aan meer bewustwording in het dagelijkse leven en aan spirituele inzichten en kennis, waarmee je je leven kunt verrijken.

Doe ook mee met het Verrijk je Dag maandprogramma, gemaakt en begeleid door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis.

Wat kan Verrijk je dag voor je betekenen:

Iedere dag een persoonlijk reflectiemomentje met astrologie, tarot, numerologie of de engelen

Je weet iedere dag met welke energie je te maken hebt en hoe je hier je voordeel mee kunt doen

je leert op dagelijkse basis meer over astrologie, tarot, de maan, numerologie en de liefdevolle begeleiding van engelen

je staat bewuster in je leven, waardoor je betere keuzes voor jezelf kunt maken

kortom, je kunt dagelijks je leven verrijken met de spirituele wereld, simpel en eenvoudig via je mobiel!

investering Verrijk je dag

Esther

van Heerebeek

Mijn naam is Esther van Heerebeek-Spijkers en oorspronkelijk van Limburgse komaf. In 2001 ben ik naar Noord-Brabant verhuisd, getrouwd en trotse moeder geworden van een zoon  en een dochter. Sinds die tijd houd ik me gepassioneerd bezig met astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit. Daar is mijn praktijk Het 12e Huis uit voortgekomen, dat ik tot op heden met veel passie en plezier run.

Als hooggevoelige, leergierige Tweelingen, ben ik altijd al gegefascineerd geweest door de spirituele wereld en vanaf het moment dat ik me met astrologie bezig ben gaan houden, heb ik meer inzichten gekregen over de invloed van de maan en de planeten. Ook ben ik me gaan verdiepen in de wereld van tarot en numerologie en ben ik ingewijd in de wereld van de Aartsengelen. Al die kennis, wijsheid en inzichten wil ik graag delen met jou. Dagelijks, op eenvoudige en toegankelijke wijze op je telefoon. Verrijk je dag met spirituele inspiratie!

Al ruim 18 jaar geef ik consulten, cursussen en workshops op deze spirituele vlakken. Ik ben auteur van o.a. Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners, Numerologie voor Beginners en sinds 2020 De Maankalender. Verder schrijf ik wekelijks horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Voor het spirituele magazine BLOOM schrijf ik geregeld vakinhoudelijke artikelen. Mijn spirituele passies hebben mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag meegeven en dagelijks in begeleiden!

De Beginners boekenreeks

Sinds 2022 is mijn Beginners-boeken-trio compleet! Van mijn hand verschenen Astrologie voor Beginners, Tarot voor Beginners en Numerologie voor Beginners. Het is mijn missie om al deze spirituele kennis op praktische, heldere en toegankelijke wijze bereikbaar te maken voor iedereen.

Het 12e Huis

Het 12e Huis, de praktijk van astrologe Esther van Heerebeek – astrologie, tarot & numerologie onder één dak!

www.het12ehuis.nl

Enthousiast en gepassioneerd met beide benen op de grond

Esther deelt haar passies op inspirerende, praktische en zeer enthousiaste wijze.

Wat houdt Verrijk je Dag in?

Verrijk je Dag is een laagdrempelig online maandprogramma, dat alleen met Telegram berichten op je telefoon en een besloten facebook groep werkt. Dit laatste is zelfs optioneel. Je ontvangt iedere dag een bericht op Telegram van Esther op je mobiel, met spirituele inhoud, passend voor die dag, waar jij je voordeel mee kunt doen. Waar je spirituele inspiratie, kennis en wijsheid uit kunt halen, zodat je iedere dag even een spiritueel reflectiemomentje voor jezelf hebt.

Je kunt de berichten bekijken of terugkijken wanneer jij wilt, op een moment van de dag dat het jou uitkomt. Er is geen moeten of druk. Alleen wanneer jij dat wenst, kun je meer inzicht krijgen in de dag die voor je ligt en daarmee je voordeel doen. Je dagelijkse dosis spirituele inspiratie!

Iedere dag ziet zo’n bericht er anders uit. Soms trek ik een dagkaart en bespreek ik deze via een geluidsbestand. Een andere dag leg ik uit dat planeet Mercurius retrograde gaat lopen en wat dat betekent. Op weer een andere dag bespreek ik een daggetal vanuit de Numerologie of kun je een Engelenmeditatie beluisteren. Dat maakt het verrassend, inspirerend en afwisselend!

Wanneer je dat wenst, kun je deelnemen aan de spirituele community binnen de besloten facebookgroep van Verrijk je Dag. Daarin kun je haar vragen stellen over de berichten op Telegram en ervaringen delen. Of maak kennis met meerdere deelnemers van dit verrijkende programma!

Ben je enthousiast geworden?

Z

Schrijf je dan nu in voor de eerstvolgende nieuwe maand, kwartaal of halfjaar!

Z

Na aanmelding krijg je op de 1e dag van de maand toegang tot het Telegram kanaal Verrijk je Dag en kun je de berichten bekijken of terugkijken op een moment van de dag dat het jou uitkomt

Z

Sluit je aan bij de gezellige, spirituele community op Facebook of bekijk alleen de dagelijkse berichten op Telegram, doe wat goed voor je voelt

Z

Krijg iedere dag inzicht in de dag of jezelf, met spirituele berichten en persoonlijke boodschappen

Z

Gun jezelf je dagelijkse dosis spirituele inspiratie!

Wat cursisten van Esther vinden?

“Esther is warm, duidelijk en persoonlijk. Ze heeft duidelijk passie voor haar werk en dat weet ze over te brengen! Esther is spiritueel ingesteld maar absoluut niet zweverig. Ze geeft je concrete tips en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Daar heb ik nu nog steeds profijt van.”

Diana

Veel gestelde vragen

Voor wie is verrijk je dag bedoeld?

Voor iedereen die de behoefte voelt om meer met spiritualiteit bezig te zijn. Iedereen die op dagelijkse basis geïnspireerd wenst te worden met spirituele berichten.

Het is laagdrempelig en zeer eenvoudig met alleen Telegram berichten en optioneel deelname aan de Verrijk je Dag community via een besloten Facebookgroep.

Het is bedoeld voor iedereen die iedere dag even een reflectiemomentje wenst en daar zijn of haar voordeel mee wil doen, met praktische tips en adviezen en regelmatig persoonlijke boodschappen.

Hoelang duurt het Verrijk je Dag maandprogramma?

Zoals de naam al zegt, duurt dit programma steeds een maand! Je schrijft je in voor een maand, kwartaal of halfjaar en wanneer je niet verlengd, stopt deze per de 1e van deze nieuwe maand, kwartaal of halfjaar. Je zit dus nergens aan vast! Vanaf het moment van deelname ontvang je vanaf de eerste dag van de nieuwe maand/kwartaal/halfjaar, iedere dag berichten op Telegram.

Is dit een online cursus?

Het is geen cursus. Je ontvangt een maand lang, iedere dag een bericht of meerdere berichten van Esther met spirituele inhoud en je kunt deelnemen aan de Verrijk je Dag community op Facebook, waardoor je het wel online kunt noemen.

Wanneer start het Verrijk je Dag maandprogramma?

Iedere nieuwe maand/kwartaal/halfjaar is er weer een nieuw instapmoment om deel te nemen aan Verrijk je Dag. Welke datum dat is, staat vermeld op deze website. Vanaf de eerste van die periode, kun je je aanmelden voor het Verrijk je Dag Telegram kanaal en ontvang je minimaal een maand lang, iedere dag een bericht van mij en kun je je aansluiten bij de community op Facebook. Na aanmelding ontvang je automatisch een mail met alle details, ook over de installatie van Telegram op je mobiel en de link naar de besloten Facebookgroep.

Hoeveel tijd per dag kost mij dit?

Je krijgt iedere dag een bericht te zien op het Telegram kanaal Verrijk je Dag waaraan je na aanmelding aan bent toegevoegd. Of je er iedere dag iets mee doet, is volledig aan jezelf. Je kunt ook berichten terugkijken, dus je hoeft niet iedere dag te kijken. Ook of je deelneemt aan de Facebook community is optioneel. Het is dus aan jou hoeveel tijd je eraan wilt besteden! Niks moet en alles mag.

verrijk je dag – je dagelijkse dosis spirituele inspiratie!