maak kennis met de fascinerende wereld van de tarot!

Start ieder gewenst moment met deze online cursus

 

Herkenbaar?

Z
Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar tarotkaarten?
Z
Weet je alleen niet waar je moet beginnen?
Z
Of wat tarot nu precies inhoudt?
Z
Wil je graag weten wat je allemaal wel en niet kunt met tarot?
Z
Wil je ontdekken of het leggen van tarotkaarten iets voor jou is?
Z
En de verschillen weten tussen tarot en andere soorten kaarten?
Z
Kortom, wil je kennismaken met tarot en uitzoeken of het iets voor je is?

START MET TAROTKAARTEN LEGGEN

Je bent altijd al gefascineerd geweest door tarotkaarten en alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Misschien heb je zelf al eens de kaarten laten leggen door iemand en heeft dit veel voor je betekent en nu wil je hier meer over weten.

Hoe zou het zijn wanneer je op laagdrempelige wijze kennis zou kunnen maken met tarot? En daarmee ontdekken of het iets voor jou is? Dat je in 6 lessen kennismaakt met tarot en leert ze voor jezelf te leggen? Zodat je inzicht krijgt in jezelf, je probleem of situatie en dat je daarbij meteen concrete handvaten en adviezen krijgt?

Vanaf nu kan dat! Met de online cursus start met tarotkaarten leggen. En het mooie is, je kunt deze online cursus volgen in je eigen tempo en starten op ieder gewenst moment!

Na deze online cursus

start met tarotkaarten leggen:

\

Weet je wat tarot wel en niet is

\

Ken je het verschil tussen tarot- en andere soorten orakel en inzichtskaarten

\

Ben je in staat jezelf goed voor te bereiden op het leggen van tarotkaarten

\

kun je zelf met een eenvoudig legpatroon tarotkaarten leggen

\

heb je ontdekt of tarot iets voor jou is

Start nu met tarotkaarten leggen

Esther

van Heerebeek

Mijn naam is Esther van Heerebeek-Spijkers en oorspronkelijk van Limburgse komaf. In 2001 ben ik naar Noord-Brabant verhuisd, getrouwd en trotse moeder geworden van een zoon van 17 en een dochter van 16. Sinds die tijd houd ik me gepassioneerd bezig met astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit. Daar is mijn praktijk, winkel en cursuslocatie Het 12e Huis uit voortgekomen, dat ik tot op heden met veel passie en plezier run.

Als hooggevoelige, leergierige Tweelingen ben ik al mijn hele leven op zoek naar het waarom van het leven en het karakter van mensen. Via mijn passies astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit heb ik antwoorden gekregen en die inzichten wil ik graag delen met jou.

Al ruim 15 jaar geef ik consulten, cursussen en workshops op deze spirituele vlakken. Ik ben auteur van o.a. Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en sinds 2020 De Maankalender. Verder schrijf ik wekelijks horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Voor het spirituele magazine BLOOM schrijf ik geregeld  spirituele artikelen. Mijn passies hebben mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!

Tarot voor Beginners

Een must-have boek van Esther voor iedereen die met tarot wil leren werken.

Het 12e Huis

Het 12e Huis in de gezellige dorpskern van het Noord-Brabantse Liempde

Enthousiaste docente

Esther deelt haar passies op inspirerende en zeer enthousiaste wijze.

Wat houdt deze online cursus in?

In 6 lessen, waar je binnen een week toegang tot krijgt, leer je via heldere instructievideo’s op de online academie van Het 12e Huis meer over tarot. Wat het is, wat je ermee kunt en wat de verschillen zijn met andere soorten kaarten. Je leert je goed voorbereiden op een tarotlegging en twee methodes om zelf tarotkaarten te leren leggen.

Je leert er op eenvoudige wijze mee werken, waardoor je er op laagdrempelige wijze achter komt, of tarot iets voor je is.

Mocht je na deze kennismaking met tarot de smaak te pakken hebben gekregen, dan is er altijd een vervolg en verdieping mogelijk met de online cursus Verrijk je leven met Tarot.
Les 1 – Je leert wat tarot is en de verschillen zijn tussen de diverse tarotkaarten
Les 2 – Je leert hoe je je goed voorbereid op een tarotlegging en hoe je de kaarten schudt. Ook ontvang je een handige checklist
Les 3 – Je leert hoe je het beste de tarot kunt leggen, vooral de vraagstelling is daarbij belangrijk
Les 4 – Je leert een legpatroon waarmee je eenvoudig kunt starten met het leggen van de tarotkaarten. Inclusief handig invulformulier
Les 5 – Je leert nog een mooie methode om de tarotkaarten te leren leggen, wederom inclusief handig imvulformulier
Les 6 – Samenvatting en afsluiting van de online cursus start nu met tarotkaarten leggen

Ben je enthousiast geworden?

Z

Start dan meteen met de online cursus start nu met tarotkaarten leggen!

Z
Start deze online cursus op ieder gewenst moment en maak automatisch deel uit van een inspirerende tarot community op Facebook

Z

Volg deze online cursus lekker thuis, op jouw manier en in jouw eigen tempo, binnen 6 dagen heb je toegang tot de volledige online cursus

Z
Leer de tarot kennen en ontdek of het iets voor jou is
Z
Maak op laagdrempelige manier kennis met de fascinerende en inzichtgevende wereld van tarot!

Wat cursisten van Esther vinden?

“Esther is warm, duidelijk en persoonlijk. Ze heeft duidelijk passie voor haar werk en dat weet ze over te brengen! Esther is spiritueel ingesteld maar absoluut niet zweverig. Ze geeft je concrete tips en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Daar heb ik nu nog steeds profijt van.”

Diana

“In het begin moest ik echt even wennen aan al die verschillende tarotkaarten! Er staat zoveel op. Toch heeft Esther me gerust gesteld. Ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Dat doet ze met veel passie en enthousiasme. Dat werkt aanstekelijk. Ik merkte dat ze veel kennis heeft over de tarot. Ik ben nu in staat tarotkaarten te leggen, en het verbaast me nog steeds hoe treffend de duiding van de kaarten is. Het heeft me veel duidelijkheid over mezelf en een aantal problemen gegeven.”

Marianne

“Wil je serieus aan de slag met tarotkaarten? Dan ben je bij Esther aan het juiste adres. Ze is heel enthousiast, maar ze heeft ook ontzettend veel kennis. Dat weet ze in duidelijke Jip en Janneke taal over te brengen. Dat heeft mij erg geholpen. Nu kan ik zelf tarotkaarten leggen en soms doe ik het voor iemand anders. Ik ben blij dat ik bij problemen mijn kaarten er even bij kan pakken. Dat geeft mij altijd inzicht en weet ik beter hoe ik het probleem het beste aan kan pakken.”

Denise

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Voor iedereen die geinteresseerd is in het leggen van tarotkaarten en op laagdrempelige wijze ermee kennis wil maken en ontdekken of tarot iets voor ze is

Je hoeft overigens geen medium of paranormaal begaafd te zijn om te leren tarotkaarten leggen. Iedereen die interesse heeft in tarot en meer inzicht wil krijgen of meer over tarot wil weten, kan deze online cursus absoluut volgen.

Hoelang duurt deze online cursus?

In 6 dagen krijg  je iedere dag toegang tot een nieuwe les in de online academie van Het 12e Huis. Dat wil niet zeggen dat je in 6 dagen klaar moet zijn. Mag wel, hoeft niet. Je kunt steeds weer een video terugkijken, wanneer je dat wenst. Dat is het voordeel van een online cursus, waar je levenslang toegang tot hebt. Ook na deze 6 dagen, blijft het mogelijk vragen te stellen via de besloten facebookgroep. Je kunt er dus zo lang over doen als jij wilt.

Is dit een online cursus?

Ja, dit is een online cursus. Het grootste deel van de cursus zal online plaatsvinden, maar we hebben ook contact met elkaar via de besloten facebookgroep.

Wanneer start deze online cursus?

Je kunt op ieder gewenst moment starten! Op die dag krijg je toegang tot de eerste les in de online academie en vervolgens krijg je steeds iedere dag toegang tot de volgende les. Na 6 dagen kun je alle 6 lessen (opnieuw) bekijken en volgen.

Hoeveel tijd per week kost de cursus?

Je krijgt iedere les opdrachten en het is natuurlijk aan te raden regelmatig te oefenen. Dus wat tijd betreft, is het goed om 1 uur per les vrij te maken voor de opdrachten. Dit is niet verplicht, maar op die manier kom je er het beste achter of tarot iets voor je is.

Ontdek de fascinerende en inzichtgevende wereld van tarot!