start op ieder gewenst moment met de online cursus

Verrijk je leven met Tarot II – Kleine arcanA

Herkenbaar?

Z

Heb je reeds de online cursus Verrijk je leven met Tarot gevolgd?

Z

Wil je naast de Grote Arcana ook de Kleine Arcana kaarten leren kennen?

Z

Heb je voldoende kennis van de Grote Arcana en nog te weinig over de Kleine Arcana kaarten?

Z

Wil je alle 78 tarotkaarten leren en toepassen in theorie en praktijk?

Z

Wil je nog meer legpatronen leren, waar je mee kunt oefenen?

Z

Wil je tarot leren leggen met de complete set van 78 tarotkaarten voor jezelf of anderen?

Z

Wil je inzichten krijgen in jezelf en je leven met behulp van de tarotkaarten?

VERRIJK JE LEVEN MET TAROT II

Misschien heb je reeds de online cursus Verrijk je leven met Tarot gevolgd op de online academie van Het 12e Huis en heb je voldoende kennis en ervaring opgedaan met de 22 Grote Arcana kaarten. Maar nu wil je ook dolgraag de overige 56 Kleine Arcana kaarten leren kennen en toepassen! Zodat je met een complete set van 78 tarotkaarten leggingen kunt doen voor jezelf of voor anderen.

Misschien heb je elders een cursus Grote Arcana gevolgd en wil je nu verder met de Kleine Arcana kaarten.

Misschien heb je elders al een cursus Grote en Kleine Arcana kaarten gevolgd, maar wil je het graag nog eens herhalen in je eigen tempo op momenten dat het jou uitkomt.

Dan is dat nu mogelijk! In 14 online lessen leer je op gedegen wijze, in zowel theorie als praktijk, de 56 Kleine Arcana tarotkaarten. Uiteraard worden ook de 22 Grote Arcana kaarten bij deze cursus betrokken en gebruikt. Na deze online cursus Verrijk je leven met Tarot II ben je in staat alle 78 tarotkaarten te leggen voor jezelf en anderen. Zodat je een nog dieper inzicht krijgt in jezelf, je probleem of situatie met daarbij concrete handvaten en adviezen.

Na deze online cursus ben je in staat, anders te handelen of met je probleem om te gaan,  zonder dat je daar de deur voor uit hoeft of hulp in hoeft te schakelen van een tarot expert.

Vanaf nu kun JIJ namelijk die complete tarot expert zijn! Iemand die met gemak zelf de tarotkaarten legt en daar adviezen, handvaten en boven alles belangrijke inzichten uithaalt.

Vanaf nu kun jij je leven compleet maken, verder verrijken met tarot. Met deze online cursus Verrijk je leven met Tarot II – Kleine Arcana.

Na deze cursus

verrijk je leven met tarot II:

\

Heb je de kennis en ervaring om met alle 78 tarotkaarten op inzichtgevende wijze tarotkaarten te leggen

\

Ken je alle 78 tarotkaarten van de Grote en Kleine Arcana in theorie en praktijk

\

Ben je in staat een nog diepgaander inzicht te krijgen in jezelf, je probleem of een situatie met behulp van tarotkaarten

\

heb je geleerd hoe je je leven compleet verrijkt met tarot

\

Kun je met je kennis en ervaring ook kundig de tarotkaarten leggen voor anderen

Prijs verrijk je leven met tarot 2

Esther

van Heerebeek

Mijn naam is Esther van Heerebeek-Spijkers en oorspronkelijk van Limburgse komaf. In 2001 ben ik naar Noord-Brabant verhuisd, getrouwd en trotse moeder geworden van een zoon en een dochter. Sinds die tijd houd ik me gepassioneerd bezig met astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit. Daar is mijn praktijk en (online)cursus academie Het 12e Huis uit voortgekomen, dat ik tot op heden met veel passie en plezier run.

Als hooggevoelige, leergierige Tweelingen ben ik al mijn hele leven op zoek naar het waarom van het leven en het karakter van mensen. Via mijn passies astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit heb ik antwoorden gekregen en die inzichten wil ik graag delen met jou.

Al ruim 15 jaar geef ik consulten, cursussen en workshops op deze spirituele vlakken. Ik ben auteur van o.a. Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en sinds 2020 De Maankalender. Verder schrijf ik wekelijks horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Voor het spirituele magazine BLOOM schrijf ik geregeld  spirituele artikelen. Mijn passies hebben mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!

Tarot voor Beginners

Een must-have boek van Esther voor iedereen die met tarot wil leren werken.

De Tarotagenda 2022

Sinds 2021 geef ik in eigen beheer De Tarotagenda uit. Een agenda en dagboek tegelijk, waarin je iedere week en maand steeds meer leert over jezelf via de Rider Waite Tarot kaarten

Enthousiaste docente

Esther deelt haar passies op inspirerende en zeer enthousiaste wijze.

Wat houdt deze online cursus in?

In 14 weken leer je via heldere instructievideo’s op de online academie van Het 12e Huis de 56 Kleine Arcana kaarten kennen van de Rider Waite Tarot. Je leert de betekenis van iedere kaart in theorie. Wat de symboliek betekent, de kleuren en getallen die er op staan. Er staat namelijk niet zomaar iets op de kaarten. Alles heeft een diepere betekenis dat jou inzicht kan geven in jezelf of je leven.

Je leert de 56 Kleine Arcana kaarten natuurlijk niet alleen in theorie, je gaat ook praktisch aan de slag! Iedere les krijg  je een ander legpatroon aangereikt waar je mee gaat oefenen. Op die manier leer je de kaarten te leggen, te koppelen met elkaar en ontdek je met welk legpatroon jij het liefste werkt. Ieder legpatroon is voor specifieke vragen geschikt, op die manier kun je de kaarten leren leggen voor welke vraag dan ook!

Door iedere week tarot leggingen te doen met zowel de 22 Grote als 56 Kleine Arcana kaarten, krijg je veel ervaring. Het is belangrijk dat je de verschillende verbanden leert kennen in een legpatroon en dat je weet hoe je de juiste vragen moet stellen, zodat je een duidelijk antwoord van de kaarten krijgt. Dit leer je allemaal tijdens dit leerzame en inzichtgevende traject. En je hebt wekelijks de mogelijkheid om vragen te stellen via de besloten facebookgroep. Kom je er even niet uit of heb je een frisse blik nodig, dan ben ik er om je verder te helpen.

Les 1 – Hoe is de tarot opgebouwd? Uitleg over de Kleine Arcana, de azen kaarten en een nieuw legpatroon word je aangereikt

Les 2 – De 2-kaarten worden in theorie uitgelegd en je gaat oefenen met weer een nieuw legpatroon

Les 3 – De Hofhouding van Staven wordt in theorie uitgelegd en je gaat oefenen met een nieuw legpatroon 

Les 4 – De 3-kaarten worden in theorie uitgelegd en je leert weer een ander legpatroon

Les 5 – De 4-kaarten worden in theorie uitgelegd en je gaat weer oefenen met een nieuw legpatroon

Les 6 – De Hofhouding van Kelken wordt in theorie uitgelegd en je leert wederom een nieuw legpatroon

Les 7 – De 5-kaarten worden in theorie uitgelegd en je gaat oefenen met weer een ander legpatroon

Les 8 – De 6-kaarten worden in theorie uitgelegd en je leert weer een ander legpatroon, waar je mee gaat oefenen

Les 9 – De Hofhouding van Zwaarden wordt in theorie uitgelegd en je gaat oefenen met weer een ander legpatroon

Les 10 – De 7-kaarten worden in theorie uitgelegd, je leert weer een nieuw legpatroon

Les 11 – De 8-kaarten worden in theorie uitgelegd en je gaat oefenen met weer een ander legpatroon

Les 12 – De Hofhouding van Pentakels wordt in theorie uitgelegd en je leert weer een nieuw legpatroon

Les 13 – De 9-kaarten worden in theorie uitgelegd en je gaat oefenen met weer een nieuw legpatroon

Les 14 – In deze laatste les worden de 10-kaarten in theorie uitgelegd en je gaat aan de slag met een bijzonder legpatroon

Ben je enthousiast geworden?

Z

Start dan op ieder gewenst moment met de online cursus Verrijk je leven met Tarot II!

Z

Start deze online cursus op ieder gewenst moment en maak automatisch deel uit van een enthousiaste groep mede-cursisten, zo heb je steun aan elkaar

Z

Volg deze online cursus lekker thuis, op jouw manier en in jouw eigen tempo

Z

Krijg inzicht in jezelf, je leven of een probleem met behulp van alle 78 Rider Waite Tarotkaarten

Z

Leer deze inspirerende methode eerst voor jezelf, dan kun je daarna ook voor anderen tarotkaarten leggen

Wat cursisten van Esther vinden?

“Esther is warm, duidelijk en persoonlijk. Ze heeft duidelijk passie voor haar werk en dat weet ze over te brengen! Esther is spiritueel ingesteld maar absoluut niet zweverig. Ze geeft je concrete tips en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Daar heb ik nu nog steeds profijt van.”

Diana

“Verrijk je leven met Tarot is een hele fijne leerzame cursus. Esther geeft de cursus met veel enthousiasme wat heel prettig is. Vooral de verschillende manieren, het boek, de uitleg per video en nog het les-en leerboek per 2 kaarten per week is super. De Q & A wekelijks en de besloten Facebookgroep zijn ook fijne manieren om vragen te stellen. Ook fijn dat je de alleen de Grote Arcana kaarten leert want er zit zoveel in de kaarten dat het op deze manier goed te overzien is. Er zit ook geen tijdsdruk op je doet het op je eigen tempo.
Ik ben er super enthousiast over en zou het iedereen aan willen raden als je de Tarotkaarten goed wil leren kennen en leggen. Je hebt er je leven lang plezier van , de kaarten en hun betekenis veranderen niet..”

Sandra

“Mijn ervaring met de goed opgezette online academie van Esther is de reden van het volgen van al haar cursussen. Haar passie en gedrevenheid zorgen ervoor dat ik elke keer weer met veel interesse en plezier mij in de cursussen verdiep. Zij heeft de kunde, maar vooral de empathie, om lastige onderwerpen voor iedereen haalbaar te maken. In haar video’s, lesboeken en haar boeken spat de passie voor het vak af, alle vragen beantwoordt ze op een prettige wijze.
Door de jaren heen heb ik vele Astrologie/Tarot cursussen gevolgd, maar geen één kan er maar tippen aan die van Esther”!
Irene

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Voor iedereen die serieus geinteresseerd is in het leggen van tarotkaarten. Voor mensen die inzicht willen krijgen in zichzelf, hun leven of een probleem met behulp van de tarotkaarten. Mensen die spiritueel zijn ingesteld, met beide benen op de grond. De cursus is voor beginners geschikt, maar ook voor mensen die nog meer verdieping wensen over de Rider Waite Tarotkaarten.

Je hoeft geen medium of paranormaal begaafd te zijn om te leren tarotkaarten leggen. Dat is een misverstand. Iedereen die interesse heeft in tarot en meer inzicht wil krijgen in zichzelf of in zijn of haar leven, kan deze online cursus absoluut volgen.

De cursus is niet bedoeld voor mensen die de tarotkaarten puur als toekomstvoorspelling willen gebruiken. Ik ben van mening dat niets vast ligt in het leven en dat je een eigen vrije wil en verantwoordelijheid hebt. De tarotkaarten kunnen je adviseren en inzicht geven, maar beslissen niet over jouw lot.

Hoelang duurt deze online cursus?

In 14 weken krijg  je iedere week toegang tot een nieuwe les in de online academie van Het 12e Huis. Dat wil niet zeggen dat je in 14 weken klaar moet zijn. Mag wel, hoeft niet. Het is belangrijk om de kaarten goed op je in te laten werken en er veel mee te oefenen. Op die manier leer je gedegen tarotkaarten leggen. Je kunt ook steeds weer een video terugkijken, wanneer je dat wenst. Dat is het voordeel van een online cursus, waar je levenslang toegang tot hebt. Ook na 14 weken blijft het mogelijk vragen te stellen via de besloten facebookgroep. Je kunt er dus zo lang over doen als jij wilt.

 

Is dit een online cursus?

Ja, dit is een online cursus. Het grootste deel van de cursus zal online plaatsvinden, maar we hebben ook contact met elkaar via de besloten facebookgroep. Wanneer je kiest voor tarot pakket 2 of 3, komt er ook persoonlijke begeleiding bij.

Wanneer start deze online cursus?

Je kunt op ieder gewenst moment starten! Op die dag krijg je toegang tot de eerste les in de online academie en vervolgens krijg je steeds iedere week toegang tot de volgende les. Na 14 weken kun je alle 14 lessen (opnieuw) bekijken en volgen.

Hoeveel tijd per week kost de cursus?

Je krijgt iedere les opdrachten en het is natuurlijk aan te raden regelmatig te oefenen. Dus wat tijd betreft, is het goed om 2 uur per week vrij te maken voor de opdrachten. Dit is niet verplicht, maar op die manier maak je je de 28 Grote en Kleine Arcana kaarten het snelst eigen. Wanneer je extra veel wilt oefenen, komt hier natuurlijk meer tijd bij kijken. Het is helemaal aan jou!

Inzicht zonder handeling,

brengt geen verandering