start op ieder gewenst moment met de online cursus

kennismaken met ASTROLOGIE

Herkenbaar?

Z
Lees jij vaak horoscopen in tijdschriften?
Z
Herken jij de eigenschappen die bij je sterrenbeeld horen?
Z
Wil jij meer weten over astrologie en geboortehoroscopen?
Z
Onderzoeken wat astrologie werkelijk is en of het bij je past?
Z
Wil je een duidelijke en eenvoudige introductie in de astrologie?
Z
Leren je eigen geboortehoroscoop te maken?
Z
Wil je jezelf leren kennen middels je persoonlijke geboortehoroscoop?

KENNISMAKEN MET ASTROLOGIE

Je bent altijd al gefascineerd geweest door horoscopen, sterrenbeelden en alles wat met astrologie te maken heeft. Je weet inmiddels dat een persoonlijke geboortehoroscoop veel inzichten over jezelf kan geven en een tool is om oplossingen te bieden voor  je problemen en je kan laten zien wat je levensopdracht is, maar je weet niet hoe. Misschien heb je zelf al eens geboortehoroscoop analyse laten maken en heeft dit veel voor je betekent. Je wilt daardoor niets liever dan zelf leren met deze prachtige tool te werken.

Toch weet je niet zeker wat de mogelijkheden van astrologie en geboortehoroscopen zijn, ook al ben je hier heel nieuwsgierig naar. Voordat je jezelf vast wil leggen aan een complete cursus, wil je eerst ontdekken wat het is, wat je ermee kunt en of dit echt iets voor je is. Dat is allemaal mogelijk met deze online cursus Kennismaken met Astrologie! En het mooie is, dat je daar de deur niet voor uit hoeft en op ieder gewenst moment kunt starten.

Twijfel dus niet langer en ontdek op laagdrempelige wijze of astrologie daadwerkelijk iets voor jou is!

Na deze cursus

kennismaken met astrologie:

\

kun jij een geboortehoroscoop maken

\

Heb je ontdekt wat je ascendant en zonneteken is en wat dat betekent

\

Kun je een geboortehoroscoop globaal 'lezen'

\

heb je geleerd wat astrologie is en wat je ermee kunt

\

weet je wat een geboortehoroscoop is en hoe je hiermee meer inzicht in jezelf en je leven kunt krijgen

Pakketten & Prijzen

Esther

van Heerebeek

Mijn naam is Esther van Heerebeek-Spijkers en oorspronkelijk van Limburgse komaf. In 2001 ben ik naar Noord-Brabant verhuisd, getrouwd en trotse moeder geworden van een zoon van 18 en een dochter van 17. Sinds die tijd houd ik me gepassioneerd bezig met astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit. Daar is mijn praktijk Het 12e Huis uit voortgekomen, dat ik tot op heden met veel passie en plezier run.

Als hooggevoelige, leergierige Tweelingen ben ik al mijn hele leven op zoek naar het waarom van het leven en het karakter van mensen. Via mijn passies astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit heb ik antwoorden gekregen en die inzichten wil ik graag delen met jou.

Al ruim 15 jaar geef ik consulten, cursussen en workshops op deze spirituele vlakken. Ik ben auteur van o.a. Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en sinds 2020 De Maankalender. Verder schrijf ik wekelijks horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Voor het spirituele magazine BLOOM schrijf ik geregeld astrologische artikelen. Mijn passies hebben mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!

Astrologie voor Beginners

Het must-have boek van Esther voor iedereen die op toegankelijke wijze kennis wil maken met astrologie en wil leren een geboortehoroscoop te duiden. Dit boek staat sinds 2020 op nummer 1 van de top 10 meest aangerade astrologie boeken

Het 12e Huis

Het 12e Huis is de praktijk van astrologe Esther van Heerebeek sinds 2007. Astrologie, tarot & numerologie onder één dak!

Enthousiaste docente

Esther deelt haar passies op inspirerende en zeer enthousiaste wijze.

Wat houdt deze online cursus in?

In 5 dagen leer je via heldere instructievideo’s en/of les- en werkboeken op de online academie van Het 12e Huis de basis van de astrologie. Je leert hoe je een persoonlijke geboortehoroscoop moet maken en hoe je dit kunt vertalen naar jezelf. Vooral je sterrenbeeld, je ascendant en de 12 dierenriemtekens worden onder de loep genomen.

Je leert in deze online cursus natuurlijk niet alleen theorie, je gaat ook praktisch aan de slag! Iedere les krijg je een aantal opdrachten waar je mee gaat oefenen. Op die manier leer je de basiskennis van astrologie, te koppelen met je karakter en hoe je een geboortehoroscoop kunt lezen. Door de opdrachten te doen, je duidingen te delen in de besloten Facebookgroep, breng je de opgedane basistheorie van de astrologie in de praktijk.
Door iedere dag de opdrachten te doen, krijg je ervaring. Het is belangrijk dat je de basisbetekenissen van de dierenriemtekens, planeten, aspecten en huizen leert duiden naar jezelf toe. Hier maak je gedurende de lessen kennis mee. Je hebt op ieder gewenst moment de mogelijkheid om vragen te stellen via de besloten facebookgroep. Op deze manier is de cursus interactief en toch kun je het volgen vanuit huis, in je eigen tempo op een moment dat het jou uitkomt.
Les 1 – Inleiding in de astrologie, uitleg over de online cursus, de basis en je leert hoe je zelf gratis een persoonlijke geboortehoroscoop maakt
Les 2 – Uitleg over de je sterrenbeeld en je ascendant. Hiermee start je de duiding van je eigen geboortehoroscoop
Les 3 – Basisuitleg over Ram, Stier, Tweelingen en Kreeft, inclusief ascendant en 1e t/m 4e huis
Les 4 – Basisuitleg over de Leeuw, Maagd, Weegschaal en Schorpioen en 5e t/m 8e huis
Les 5 – Basisuitleg over Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen en het 9e t/m 12e huis. Afsluiting van de online cursus Kennismaken met Astrologie.

Ben je enthousiast geworden?

Z

Start dan direct met deze online cursus Kennismaken met Astrologie op ieder gewenst moment

Z
Start deze online en maak automatisch deel uit van een enthousiaste groep mede-cursisten, op de besloten Facebookgroep
Z
Volg deze online cursus lekker thuis, op jouw manier en in jouw eigen tempo

Z
Krijg inzicht in astrologie en leer een persoonlijke geboortehoroscoop maken

Z
Maak laagdrempelig, helder en toegankelijk kennis met astrologie en hoe je op deze manier inzicht in jezelf en je leven kunt krijgen

Wat cursisten van Esther vinden?

“Esther is warm, duidelijk en persoonlijk. Ze heeft duidelijk passie voor haar werk en dat weet ze over te brengen! Esther is spiritueel ingesteld maar absoluut niet zweverig. Ze geeft je concrete tips en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Daar heb ik nu nog steeds profijt van.”

Diana

“Verrijk je leven met Tarot is een hele fijne leerzame cursus. Esther geeft de cursus met veel enthousiasme wat heel prettig is. Vooral de verschillende manieren, het boek, de uitleg per video en nog het les-en leerboek per 2 kaarten per week is super. De Q & A wekelijks en de besloten Facebookgroep zijn ook fijne manieren om vragen te stellen. Ook fijn dat je de alleen de Grote Arcana kaarten leert want er zit zoveel in de kaarten dat het op deze manier goed te overzien is. Er zit ook geen tijdsdruk op je doet het op je eigen tempo.
Ik ben er super enthousiast over en zou het iedereen aan willen raden als je de Tarotkaarten goed wil leren kennen en leggen. Je hebt er je leven lang plezier van , de kaarten en hun betekenis veranderen niet..”

Sandra

“Mijn ervaring met de goed opgezette online academie van Esther is de reden van het volgen van al haar cursussen.
Haar passie en gedrevenheid zorgen ervoor dat ik elke keer weer met veel interesse en plezier mij in de cursussen verdiep.
Zij heeft de kunde, maar vooral de empathie, om lastige onderwerpen voor iedereen haalbaar te maken.
In haar video’s, lesboeken en haar boeken spat de passie voor het vak af, alle vragen beantwoordt ze op een prettige wijze.
Door de jaren heen heb ik vele Astrologie/Tarot cursussen gevolgd, maar geen één kan er maar tippen aan die van Esther”!
Irene

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze online cursus bedoeld?
Voor iedereen die geinteresseerd is in astrologie en geboortehoroscopen. Voor mensen die willen ontdekken of astrologie en het duiden van geboortehoroscopen iets voor hen is.

Je hoeft hier geen medium of paranormaal begaafd voor te zijn. Astrologie is een esoterische wetenschap, die iedereen kan leren. Iedereen die meer over astrologie wil leren, kan deze online cursus volgen.

De cursus is niet bedoeld voor mensen die de astrologie puur als toekomstvoorspelling zien, zonder je eigen verantwoordelijkheid voor je eigen leven te dragen. Ik ben van mening dat niets vast ligt in het leven en dat je een eigen vrije wil en verantwoordelijheid hebt. De astrologie en de diverse planeten kunnen je adviseren en inzicht geven, maar beslissen niet over jouw lot. Sterren wijzen, maar dwingen niet!

Hoelang duurt deze online cursus?
In 5 dagen krijg  je iedere dag toegang tot een nieuwe les in de online academie van Het 12e Huis. Dat wil niet zeggen dat je in 5 dagen klaar moet zijn. Mag wel, hoeft niet. Het is belangrijk alle theorie goed op je in te laten werken en er mee te oefenen. Op die manier leer je astrologie echt kennen. Je kunt ook steeds weer een video terugkijken, wanneer je dat wenst. Dat is het voordeel van een online cursus, waar je levenslang toegang tot hebt. Ook na deze vijf dagen, blijft het mogelijk vragen te stellen via de besloten facebookgroep. Je kunt er dus zo lang over doen als jij wilt.
Is dit een online cursus?

Ja, dit is een online cursus en vindt volledig online plaats op de online academie van Het 12e Huis, waar je bij aanmelding toegangscodes voor ontvangt. We hebben verder online contact met elkaar via de besloten Facebookgroep wanneer je dat wenst. Hier is het ook mogelijk om vragen te stellen n.a.v. de lessen.

Wanneer start deze online cursus?
Je kunt op ieder gewenst moment starten. Op de dag van aanmelding, krijg je toegang tot de eerste les in de online academie en vervolgens krijg je steeds de volgende dag toegang tot de volgende les. Hier word je iedere dag aan herinnerd, middels een mail. Na deze vijf dagen kun je alle 5 de lessen (opnieuw) doen of bekijken en volgen.
Hoeveel tijd kost deze cursus?
Deze cursus is in eerste instantie bedoeld om kennis te maken met astrologie en het duiden van geboortehoroscopen. Je krijgt iedere les opdrachten en het is natuurlijk aan te raden daarmee te oefenen. Dus wat tijd betreft, is het goed om een half uur per les vrij te maken voor de opdrachten. Dit is niet verplicht, maar op die manier leer je het snelst of astrologie werkelijk iets voor je is. Wanneer je extra veel wilt oefenen, komt hier natuurlijk meer tijd bij kijken. Het is aan jou!

Je wordt twee keer geboren,

het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent