Een jaar Geluk en Balans met de maan

Wil jij iedere dag tips en adviezen ontvangen over hoe je geluk en balans in je leven kunt creëren onder invloed van de maan? Onder professionele en enthousiaste begeleiding van astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis? Dan is ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ echt iets voor jou! Lees snel verder….

Herken je dit?

Z
Ben je altijd al gefascineerd geweest door de maan?
Z
Zou je meer Geluk en Balans in je leven willen?
Z
Zou je meer flow willen in je dagelijkse leven?
Z
Heb je behoefte aan een dagelijkse, betrouwbare leidraad in je leven?
Z
Zou je passende momenten willen weten om bijvoorbeeld te rusten, detoxen, veranderen, opnieuw te beginnen of los te laten?
Z
Wil je weten hoe je dit met de maan en haar invloeden kunt bereiken op dagelijkse basis?
Z
Zou je meer willen weten over de invloed van de maan en hier dagelijks van op de hoogte gehouden willen worden?

een jaar geluk en balans meT de maan

Iedere nieuwe maan kun jij je inschrijven voor het jaarprogramma ‘Een jaar Geluk en Balans met de Maan’. Je ontvangt dan iedere dag een mail in je mailbox, met tips en adviezen over de maanstand en -fase van die dag. Met deze tips -en adviezen kun jij meer in harmonie gaan leven met de maan, geluk en balans in je leven brengen en in een fijnere flow terecht komen.

Een Jaar Geluk en Balans met de Maan is gemaakt en geschreven door astrologe Esther van Heerebeek, o.a. de auteur van de Maankalender 2022.

Ook kun je vragen stellen en ervaringen delen in de bijbehorende besloten facebookgroep. Dit is een gezellige maan community, waarbij de deelnemers allemaal leven in harmonie met de maan en hierdoor meer flow, geluk en balans in hun leven brengen.

Doe ook mee met Een Jaar Geluk en Balans met de Maan, gemaakt en begeleid door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis.

Wat kan een jaar Geluk  en balans met de maan voor je betekenen:

Iedere dag een reflectiemomentje over de maanenergie van de dag

Je weet iedere dag waar de maanfase geschikt voor is en hoe je met iedere specifieke maaninvloed je voordeel kunt doen

je bent in staat meer geluk en balans in je leven te brengen

je weet wanneer je het beste met iets nieuws kunt beginnen, af kunt wachten, veranderen, loslaten of in actie komen

kortom, je kunt dagelijks je leven in een positieve flow brengen met de invloed van de maan

investering voor

een jaar geluk en balans met de maan

Esther

van Heerebeek

Mijn naam is Esther van Heerebeek-Spijkers en oorspronkelijk van Limburgse komaf. In 2001 ben ik naar Noord-Brabant verhuisd, getrouwd en trotse moeder geworden van een zoon van 19 en een dochter van 18. Sinds die tijd houd ik me gepassioneerd bezig met astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit. Daar is mijn praktijk Het 12e Huis uit voortgekomen, dat ik tot op heden met veel passie en plezier run.

Als hooggevoelige, leergierige Tweelingen, ben ik altijd al gegefascineerd geweest door de maan en vanaf het moment dat ik me met astrologie bezig ben gaan houden, heb ik meer inzichten gekregen over de invloed van de maan en die inzichten wil ik graag delen met jou. Want leven in harmonie met de maan, heeft mijn leven verrijkt.

Al ruim 15 jaar geef ik consulten, cursussen en workshops op deze spirituele vlakken. Ik ben auteur van o.a. Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en sinds 2020 De Maankalender. Verder schrijf ik wekelijks horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Voor het spirituele magazine BLOOM schrijf ik geregeld  vakinhoudelijke artikelen. Mijn passies hebben mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag meegeven en dagelijks in begeleiden!

De Maankalender 2022

Met deze Maankalender 2022 ben je iedere dag op de hoogte van de maanstanden, met handige tips, leuke maanweetjes en inspirerende recepten. Een mooie aanvulling op Een Jaar Geluk en Balans met de Maan.

Het 12e Huis

Het 12e Huis, de praktijk van astrologe Esther van Heerebeek – astrologie, tarot & numerologie onder één dak!

Enthousiaste docente

Esther deelt haar passies op inspirerende en zeer enthousiaste wijze.

Wat houdt een jaar geluk en balans met de maan in?

Een Jaar Geluk en Balans met de Maan is een laagdrempelig online jaarprogramma, dat alleen met e-mails en een besloten facebook groep werkt. Dit laatste is optioneel. Je ontvangt iedere dag een mail van Esther in je mailbox, met daarin maantips en -adviezen voor de dag, waar jij je voordeel mee kunt doen. Om meer geluk, balans en flow in je leven te brengen.
Je kunt de e-mail lezen wanneer jij wilt, op een moment van de dag dat het jou uitkomt. Er is geen moeten of druk. Alleen wanneer jij dat wenst, kun je meer inzicht krijgen in de maaninvloed en -energie van die dag en daarmee je voordeel doen.
In iedere mail lees je de maanstand -en fase van die dag en waar dit gunstig of juist ongunstig voor is. Soms lees je een ondersteunend recept of ritueel in de mail, of edelstenen die goed kunnen werken op die specifieke dag. Dat verschilt per dag. Dat maakt het verrassend en afwisselend!

Wanneer je dat wenst, kun je deelnemen aan de maan community binnen de besloten facebookgroep van Een Jaar Geluk en Balans met de Maan. Daarin plaatst Esther ook regelmatig berichten over de maan met nuttige tips en adviezen. Ook kun je haar vragen stellen over de invloed en energie van de maan. Of maak kennis met meerdere deelnemers van dit leerzame maan jaarprogramma en deel je ervaringen!

Ben je enthousiast geworden?

Z

Schrijf je dan nu in voor het eerstvolgend startmoment tijdens nieuwe maan!

Z
Lees de e-mails in je eigen tempo, op een moment van de dag dat het jou uitkomt

Z
Sluit je aan bij de gezellige maan community op Facebook of volg Een Jaar Geluk en Balans met de Maan alleen, doe wat goed voor je voelt

Z
Krijg iedere dag inzicht in de diverse maanfasen en wat op die dagen gunstig of juist minder gunstig is om te doen

Z
Breng geluk, balans en flow in je leven met Een Jaar Geluk en Balans met de Maan!

Wat cursisten van Esther vinden?

“Esther is warm, duidelijk en persoonlijk. Ze heeft duidelijk passie voor haar werk en dat weet ze over te brengen! Esther is spiritueel ingesteld maar absoluut niet zweverig. Ze geeft je concrete tips en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Daar heb ik nu nog steeds profijt van.”

Diana

Veel gestelde vragen

Voor wie is een jaar geluk en balans met de maan bedoeld?
Voor iedereen die geinteresseerd is in de maan en haar invloed is dit maan jaarprogramma geschikt. Voor zowel beginners, als de wat meer gevorderde maankenners is Een Jaar Geluk en Balans met de Maan geschikt.

Het is laagdrempelig met alleen e-mails en optioneel deelname aan de maan community via een besloten Facebookgroep.

Het is bedoeld voor iedereen die iedere dag even een reflectiemomentje wenst over de maaninvloed en -energie van de dag en daar zijn of haar voordeel mee wil doen, met praktische tips en adviezen.

Hoelang duurt Een Jaar Geluk en balans met de maan?
Zoals de naam al zegt, duurt dit precies een jaar! Je schrijft in per half jaar en kunt het daarna steeds weer per half jaar verlengen. Vanaf het moment van deelname ontvang je vanaf die dag een half jaar lang, iedere dag een mail. Na 6 maanden stoppen de e-mails automatisch, mits je het weer voor een half jaar wilt verlengen.
Is dit een online cursus?

Het is geen cursus. Je ontvangt een jaar lang, iedere dag een e-mail met maantips en -adviezen en je kunt deelnemen aan de maan community op Facebook, waardoor je het wel online kunt noemen.

Wanneer start Een jaar geluk en balans met de maan?
Iedere nieuwe maan is er weer een nieuw instapmoment om deel te nemen aan Een Jaar Geluk en Balans met de Maan. Welke datum dat is, staat vermeld op deze website. Vanaf die datum, ontvang je een half jaar lang, iedere dag een e-mail en kun je je aansluiten bij de maan community op Facebook.
Hoeveel tijd per dag kost mij dit?
Je krijgt iedere dag een e-mail met maantips en adviezen, waarmee je meer geluk, balans en flow in je leven kunt brengen. Of je er iedere dag iets mee doet, is volledig aan jezelf. Ook of je deelneemt aan de maan community. Het is dus aan jou hoeveel tijd je eraan wilt besteden! Niks moet en alles mag.

een jaar geluk en balans met de maan