leef in harmonie met de maan

Start op ieder gewenst moment met deze online cursus

Je kunt op ieder gewenst moment starten met deze online cursus Verrijk je leven met de Maan! Bij voorkeur rond de nieuwe maan. In de Maankalender lees je wanneer de eerstvolgende nieuwe maanfase is.

Lees hieronder hoe je met deze online cursus in harmonie kunt leven met de Maan

Herkenbaar?

Z
Ben je altijd al gefascineerd geweest door de maan?
Z
Wil je meer inzicht in de diverse maanfasen?
Z
Voel jij de invloed van de maan in je dagelijkse leven?
Z
Wil je meer leven in harmonie met de maan?
Z
Zoek je passende maanmeditaties, maanrituelen en maanrecepten om nog meer in harmonie met de maan te leven?
Z
Wil je weten hoe de maan in de twaalf sterrenbeelden uitwerkt en daar je voordeel uit halen in je dagelijkse leven?
Z
Kortom, wil je meer leren over de invloed van de maan en hoe je haar energie optimaal kunt gebruiken voor jezelf in je dagelijkse leven?

VERRIJK JE LEVEN MET de maan

Je bent altijd al gefascineerd geweest door de maan. Je weet dat de maan invloed heeft op het dagelijkse leven en misschien slaap je zelfs onrustig wanneer het volle maan is. Toch heb je nog niet voldoende kennis over de verschillende maanfasen en hoe je haar bijzondere invloed en energie in kunt zetten om je dagelijkse leven nog meer kracht bij te zetten en in jouw voordeel kunt laten werken.

Hoe zou het zijn wanneer dat nu mogelijk is? Dat je in 6 online lessen inzicht gaat krijgen in de maan? Dat je middels ontspannende maanmeditaties, maanrituelen en natuurlijke olie- en kruidenrecepten, de maanenergie optimaal in kunt zetten voor je welzijn? Zodat je bewust en praktisch met de maanenergie om kunt gaan? En dat je op die manier kunt gaan leven in harmonie met de maan?

Vanaf nu kun jij je leven verrijken met de maan!

Na deze cursus

verrijk je leven met de maan:

\

Heb je inzicht in de belangrijkste maanfasen en verschillende invloeden

\

weet je waar iedere maanfase geschikt voor is en hoe je van iedere specifieke maaninvloed je voordeel kunt doen

\

Ben je in staat in harmonie te leven met de maan

\

weet je de juiste meditaties, maanrituelen en maanrecepten in te zetten en toe te passen

\

kortom, je leven verrijken met de invloed van de maan

Prijs verrijk je leven met de maan

Esther

van Heerebeek

Mijn naam is Esther van Heerebeek-Spijkers en oorspronkelijk van Limburgse komaf. In 2001 ben ik naar Noord-Brabant verhuisd, getrouwd en trotse moeder geworden van een zoon van 18 en een dochter van 17. Sinds die tijd houd ik me gepassioneerd bezig met astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit. Daar is mijn praktijk Het 12e Huis uit voortgekomen, dat ik tot op heden met veel passie en plezier run.

Als hooggevoelige, leergierige Tweelingen, ben ik altijd al gegefascineerd geweest door de maan en vanaf het moment dat ik me met astrologie bezig ben gaan houden, heb ik meer inzichten gekregen over de invloed van de maan en die inzichten wil ik graag delen met jou. Want leven in harmonie met de maan, heeft mijn leven verrijkt.

Al ruim 15 jaar geef ik consulten, cursussen en workshops op deze spirituele vlakken. Ik ben auteur van o.a. Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en sinds 2020 De Maankalender. Verder schrijf ik wekelijks horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Voor het spirituele magazine BLOOM schrijf ik geregeld  vakinhoudelijke artikelen. Mijn passies hebben mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!

De Maankalender 2021

Met deze Maankalender 2021 ben je iedere dag op de hoogte van de maanstanden, met handige tips, leuke maanweetjes en inspirerende recepten.

Het 12e Huis

Het 12e Huis, de praktijk van astrologe Esther van Heerebeek – astrologie, tarot & numerologie onder één dak!

Enthousiaste docente

Esther deelt haar passies op inspirerende en zeer enthousiaste wijze.

Wat houdt deze online cursus in?

In 6 weken leer je via heldere instructievideo’s, maanmeditaties, maanrituelen en olie- en kruidenrecepten meer over de maan. Haar bijzondere invloed en hoe je meer kunt gaan leven in harmonie met de maan.
Met de verschillende maanmeditaties, kun je je ontspannen gaan verbinden met de invloed van de maan. Iedere maanfase kent haar eigen, specifieke energie en invloed en daar zijn de verschillende meditaties op aangepast.
Verder krijg je iedere les nieuwe, specifiek op iedere maanfase toegepaste rituelen in een overzichtelijk les- en werkboek die je tijdens iedere maanfase kunt uitvoeren. Dit kun je nog extra kracht bijzetten, met diverse olie- en kruidenrecepten, die eveneens zijn aangepast aan de betreffende maanfase.

Verder leer je de betekenis van de maan in de twaalf sterrenbeelden en hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Met deze online cursus Verrijk je leven met de Maan, word je je bewust van de maan en kun je meer gaan leven in harmonie met de maan!

Les 1 – De nieuwe maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de nieuwe maan
Les 2 – De wassende maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de wassende maan
Les 3 – De volle maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de volle maan
Les 4 -De afnemende maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de afnemende maan
Les 5 – De donkere maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de donkere maan
Les 6 – Je leert de betekenis van de maan in alle twaalf de sterrenbeelden en hoe je die invloed en energie praktisch in kunt zetten in je dagelijkse leven

Ben je enthousiast geworden?

Z

Start dan op ieder gewenst moment met de online cursus Verrijk je leven met de Maan!

Z

Deze online cursus kun je samen volgen met een enthousiaste Facebookgroep, zo kun je ervaringen met elkaar delen

Z
Volg deze online cursus lekker thuis, op jouw manier en in jouw eigen tempo

Z
Krijg inzicht in de diverse maanfasen en leef in harmonie met de maan

Z
Ontvang mooie maanmeditaties, krachtige maanrituelen en -recepten en verrijk je leven met de maan!

Wat cursisten van Esther vinden?

“Esther is warm, duidelijk en persoonlijk. Ze heeft duidelijk passie voor haar werk en dat weet ze over te brengen! Esther is spiritueel ingesteld maar absoluut niet zweverig. Ze geeft je concrete tips en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Daar heb ik nu nog steeds profijt van.”

Diana

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Voor iedereen die geinteresseerd is in de maan en haar invloed en meer wil leven in harmonie met de maan. Voor mensen die de diverse maanfasen willen inzetten om hun welzijn te vergroten en alle tips, rituelen en recepten praktisch toe willen passen in hun leven en willen ontspannen met geleide maanmeditaties.

Ook voor mensen die meer willen weten over de betekenis van iedere maanfase en de maan in de twaalf sterrenbeelden.

Voor zowel beginners als de wat meer gevorderde maankenners is deze online cursus geschikt.

 

Hoelang duurt deze online cursus?
In 6 weken krijg  je iedere week toegang tot een nieuwe les in de online academie van Het 12e Huis. Dat wil niet zeggen dat je in 6 weken klaar moet zijn. Mag wel, hoeft niet. Je kunt ook steeds weer een video terugkijken, wanneer je dat wenst. Dat is het voordeel van een online cursus, waar je levenslang toegang tot hebt. Ook na 6 weken blijft het mogelijk vragen te stellen en ervaringen te delen via de besloten facebookgroep. Je kunt er dus zo lang over doen als jij wilt en de meditaties steeds weer opnieuw beluisteren.

 

Is dit een online cursus?

Ja, dit is een online cursus. Het grootste deel van de cursus zal online plaatsvinden, maar we hebben ook contact met elkaar via de besloten facebookgroep Verrijk je leven met de Maan.

Wanneer start deze online cursus?

Je kunt op ieder gewenst moment van start gaan! Bij voorkeur rondom de nieuwe maan, want les 1 staat in het teken van de nieuwe maan. Op de dag van aanmelding, krijg je toegang tot de eerste les in de online academie en vervolgens krijg je steeds iedere week toegang tot de volgende les. Na 6 weken kun je alle 6 lessen (opnieuw) bekijken en volgen.

Hoeveel tijd per week kost de cursus?
Je krijgt iedere les een video over de betreffende maanfase, je ontvangt maanrituelen en -recepten in een overzichtelijk les- en werkboek en die kun je iedere maand bij de betreffende maanfase beluisteren en toepassen. Het is dus aan jou hoeveel tijd je eraan wilt besteden!

verrijk je leven met de maan